Arbetarklassens framtid

Idag ser vi en farlig utökning av den välbärgade medelklassen, där villkor mellan människor landet över slätas ut och landets ekonomi inte kan förutspås. Många ungdomar väljer att läsa teoretiska ämnen istället för att föra vidare arv av praktiskt arbete; yrken som kommer att gå förlorade när en hel generation av arbetare går i pension.

Den nuvarande, tamborgerliga, socialistflörtande regeringen försöker att lappa ihop och fösa undan problemet med att införa praktik på gymnasiet*. Regeringsalternativet erkänner inte problemet överhuvudtaget.

Genom att bibehålla dagens minskande nivå av överklass – som måste blir rikare** – och utöka kraven och pressen på en praktisk, villig arbetarklass kan vi få Sverige att nå nya höjder. Självklart ska även medelklassens jobb regleras väl av väl insatta högsta gradens medborgare, som genom finansspekulationer och internationella kontakter kan satsa på de nödvändiga intellektuella områdena såsom skola, sjukvård och till en viss grad vetenskap. Samhällskritiska och regeringsdestruktiva rörelser ska inte uppmuntras, då de leder till ett fallerande av det klassystem som är nödvändigt för en hälsosam landsekonomi.

Ordet klassamhälle, ska inte vara ett skällsord – utan ett möjlighetsord. Inga scenarion erbjuder så mycket säkerhet och förutsägbar lycka som detta – alla vet sin plats, en plats som är säkrad.

Vi måste därför återinföra de nödvändiga skalorna av praktiskt jobb och uppmuntra arbetarna att föröka sig för att utöka vår produktion, för att bevisa att all arbetskraft inte måste vara kommunistisk och odemokratisk! Genom att bygga upp ett väl segregerat samhälle som är ordentligt strukturerat, vinner vi på alla sätt och vis och kommer stiga i internationell rang.

Utöka arbetarklassen – öka klyftorna – fördela rikedomarna. Genom en klassrevolution ska vi störta dagens lalliga regering och återinföra dem där de hör hemma – i fabrikerna.

(*http://www.svd.se/nyheter/inrikes/mer-praktik-i-nya-gymnasiet_463305.svd )

(**http://thomasdrost.se/2010/04/12/fattigdom-i-sverige-minskar-men-klyftorna-okar/ )

Advertisements

About denpolitiskajattebavern

Jättebävern tros ha funnits för 10 000 år sedan; likt den krossar vi våra fiender med vår kolossala kompetens (och svans) och är aktiva året om ! Likt träd fäller vi motståndarnas argument och separerar deras tankar med vårt vassa intellekt (tänder). Maud Olofsson, gå och göm dig! VI ska ge bävrarna ett bra politiskt namn!
This entry was posted in Arbete and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s